Трак България – Доставчик на Гумени Вериги
Shopping Cart
0.00 лв.

No products in the cart.

Трак България

Трак България - Качествените Гумени Вериги

Предимства на гумените вериги от Трак България

Трак България е един от най-големите доставчици на висококачествени гумени вериги на производителите на строителни машини за OEM, включително мини багери, компактни верижни товарачи, самосвали и трактори.

Трак България е международна компания с централен офис Белгия, като от скоро вече и в България. Трак България се е превърнала в една от най-големите доставчици за гумени вериги и резервни части за ходова част на всички верижни машини.С няколко завода за производство на различните компоненти в Европа   и търговски мрежи в над 150 държави 

 Компанията е известна със своите високото качество на гумените вериги, които се произвеждат в заводите ни в Италия, Белгия и Испания. Тази експертиза обхваща широка гама от продукти, включително звездочки, ленивци, ролки, хидромотори, редуктори и крайни предавки. 

Доверете се на експертите

Производителите на строителни машини от цял свят са приели нашите гумени вериги на своите машини. Трак България е един от най-големите световни производители на гумени вериги. Всички гумени вериги са проектирани и тествани при най-тежки условия, с което може да имате сигурност и надежност след поставяне на вашата машина. Нашия богат опит на верижни машини,  може да предложи широка гама от висококачествени гумени вериги за мини багери, компактни верижни товарачи, самосвали, трактори и други превозни средства.

Трак България