ЧЗВ
Shopping Cart
0.00 лв.

No products in the cart.

Трак България е международен доставчик на резервни части за ходова част на строителни и аграрни машини. Трак България е международна компания с централен офис Белгия, като от скоро вече и в България. Трак България се е превърнала в една от най-големите доставчици за гумени вериги и резервни части за ходова част на всички верижни машини с няколко завода за производство на различните компоненти в Европа и търговски мрежи в над 150 държави.
Трак България е специализиран в резервните части за ходова част - Гумени вериги, Ленивци, Тракове, Крайни Предавки, Ходови Ролки, Звездочки.
Ние сме отлични специалисти в ходова част на всяка верижна машина. Спестете време и пари с нас.
Резервните части предлагани от Трак България са предназначени за над 40 марки машини и за над 800 модела различни верижни машини. Основни марки машини за които продаваме ежедневно резервни части за ходова част са: CATERPILLAR, KOMATSU, JCB, KUBOTA, BOBCAT, TAKEUCHI, NEW HOLLAND, CASE, DOOSAN, GEHL, HANIX, HYUNDAI, HITACHI, IHI, VOLVO, YANMAR и още много други.
Всички резервни части са произведени в нашите Европейски заводи в  Италия, Испания и Белгия. Всички резервни части са сертифицирани, преминали през тестове в най-тежка среда, както са подкрепени с пълна гаранция от 12 месеца.
Когато поставите нашите крайни предавки, гумени вериги, ролки или други резервни части на вашата машина, вие трябва да сте сигурни, че поставяте Премиум качество.
Уебсайтът Track-Bulgaria.com е предназначен изцяло за България. Всеки клиент, който желае да поръча или директно купи резервни части, може да го направи онлайн през уебсайта. Ние препоръчваме, преди да поръчате/купите резервни части, да се свържете с наш специалист, който да ви потвърди правилните резервни части за вашата машина.
Нашите складове, в градовете София и Варна, дават голяма възможност да вземете директно необходимите резервни части, за да възстановите вашата машина бързо. Поддържаме големи наличности в България, но не и всичко. Големия обем от резервни части са налични в нашите централни складове в Европа. В случай, че нямаме наличност на търсените резервни части от вас в нашите складове в България, то средния срок на доставка е 5 дни.
В случай, че закупената резервна част е закупена от Трак България, вие имате възможност да върнете резервната част в срок от 30 дни. в случай, че не е монтирана, наранена или дефектна.
В случай, че резервната част е дефектира по-време на работа, вие преминавате към отдел гаранции, която гаранция е 12 месечен срок.  
За да направите поръчка за резервни части, ще е необхдима информация за вашата машина: Марка, Модел, Сериен Номер, Размер на Веригата. След като имате данни за вашата машина, свържете се с Трак България, чрез формата за контакт или телефонните номера в страницата за "Контакти". Нашите специалисти ще ви предложат правилните резервни части за вашата машина, както и ще ви уведомят за наличност в складовете ни в България, както и срок на доставка, в случай, че не са налични.