Трак България
Ордер
0.00 лв.

ЗА ТРАК БЪЛГАРИЯ

ТРАК БЪЛГАРИЯ

доставчик на резервни части за ходова част за верижни машини

Предимства на гумените вериги от Трак България

Трак България е един от най-големите доставчици на висококачествени гумени вериги на производителите на строителни машини, включително мини багери, компактни верижни товарачи, самосвали и трактори.

ВСИЧКО ЗА ВАШИЯ МИНИ БАГЕР В ТРАК БЪЛГАРИЯ

Гумени вериги за всички марки и модели мини багери.

Крайни предавки за всички марки и модели мини багери.

Звезодочки за всички марки и модели мини багери.

Ролки за всички марки и модели мини багери.

0
ВИДА ЧАСТИ
0
ВИДА МАШИНИ
0
РАЗМЕРА ВЕРИГИ
0
ДНИ ГАРАНЦИЯ

Трак България е компания за дистрибуция на резервни части за строителни машини. 

 Трак България стана специалист в дистрибуцията и продажбата на гумени вериги за мини багери и други машини оборудвани с гумени вериги.   

Екипът на Трак България е винаги готов да отговори своевременно на всеки въпрос относно цени, наличност на продукти и приложения.

Разполагаме с над 10 000 вида гумени вериги за мини багери с марките CAT, JCB, KOMATSU, KUBOTA , CASE, TAKEUCHI, NEUSON, YANMAR, BOBACAT и още много други.  

Предимства на гумените вериги от Трак България

Доверете се на експертите

Инженерите в Трак България са отлично запознати с ходовата част на всеки мини багер или товарач на гумени вериги. Ние сме оборудвали хиляди строителни машини от цял свят с нашите гумени вериги, ролки, крайни предавки. Трак България разполага със складова база в град София, в която има голяма наличност на гумени вериги и резервни части, както и ежедневни доставки от централите в Италия, Испания и Белгия. Ние може да предложи широка гама от висококачествени гумени вериги за мини багери, компактни верижни товарачи, самосвали, трактори и други.

.

Наши Клиенти

всеки клиент има възможност да изкаже всякакво мнение

Христомир Николов
Мартин Дойчев
Кирил Методиев

Отлино отнешение и безпроблемна доставка на гумени вериги. Препоръчвам Трак България за доставка на гумени вериги. Гумените вериги които закупихме от тях са с много по-високо качесвто, спрямо тези които закупихме от друга компания преди време.

Христомир Николов

Закупихме два хидромотора за мини багер Caterpillar, след което поискахме и звездочки и гумени вериги. Мини багера вече е оборудван и работи отлично. Благодаря ви за бързата реакция и доставка.

Мартин Дойчев

Вече открихме фирмата с която да работим за бъдеще. Занимавам се с машини над 15 години и виждам разликата в качеството на тези вериги. Цените спрямо това качество са много добри. Препоръчвам Трак България!!!

Кирил Методиев

Гумени Вериги с ТОП Качество

всички гумени вериги са с 12 месеца пълна гаранция

Трак България

ВСИЧКИ РЕШЕНИЯ НА ЕДНО МЯСТО