Трак България
Shopping Cart
0.00 лв.

No products in the cart.

ЗА ТРАК БЪЛГАРИЯ

ТРАК БЪЛГАРИЯ

доставчик на резервни части за ходова част за верижни машини

Предимства на гумените вериги от Трак България

Трак България е един от най-големите доставчици на висококачествени гумени вериги на производителите на строителни машини, включително мини багери, компактни верижни товарачи, самосвали и трактори.

ВСИЧКО ЗА ВАШИЯ МИНИ БАГЕР В ТРАК БЪЛГАРИЯ

Гумени вериги за всички марки и модели мини багери.

Крайни предавки за всички марки и модели мини багери.

Звезодочки за всички марки и модели мини багери.

Ролки за всички марки и модели мини багери.

0
ВИДА ЧАСТИ
0
ВИДА МАШИНИ
0
РАЗМЕРА ВЕРИГИ
0
ДНИ ГАРАНЦИЯ

Трак България е компания за дистрибуция на резервни части за строителни машини. 

 Трак България стана специалист в дистрибуцията и продажбата на гумени вериги за мини багери и други машини оборудвани с гумени вериги.   

Екипът на Трак България е винаги готов да отговори своевременно на всеки въпрос относно цени, наличност на продукти и приложения.

Разполагаме с над 10 000 вида гумени вериги за мини багери с марките CAT, JCB, KOMATSU, KUBOTA , CASE, TAKEUCHI, NEUSON, YANMAR, BOBACAT и още много други.  

Предимства на гумените вериги от Трак България

Доверете се на експертите

Инженерите в Трак България са отлично запознати с ходовата част на всеки мини багер или товарач на гумени вериги. Ние сме оборудвали хиляди строителни машини от цял свят с нашите гумени вериги, ролки, крайни предавки. Трак България разполага със складова база в град София, в която има голяма наличност на гумени вериги и резервни части, както и ежедневни доставки от централите в Италия, Испания и Белгия. Ние може да предложи широка гама от висококачествени гумени вериги за мини багери, компактни верижни товарачи, самосвали, трактори и други.

.

Наши Клиенти

всеки клиент има възможност да изкаже всякакво мнение

Христомир Николов
Мартин Дойчев
Кирил Методиев

Отлино отнешение и безпроблемна доставка на гумени вериги. Препоръчвам Трак България за доставка на гумени вериги. Гумените вериги които закупихме от тях са с много по-високо качесвто, спрямо тези които закупихме от друга компания преди време.

Христомир Николов

Закупихме два хидромотора за мини багер Caterpillar, след което поискахме и звездочки и гумени вериги. Мини багера вече е оборудван и работи отлично. Благодаря ви за бързата реакция и доставка.

Мартин Дойчев

Вече открихме фирмата с която да работим за бъдеще. Занимавам се с машини над 15 години и виждам разликата в качеството на тези вериги. Цените спрямо това качество са много добри. Препоръчвам Трак България!!!

Кирил Методиев

Гумени Вериги с ТОП Качество

всички гумени вериги са с 12 месеца пълна гаранция

Трак България

ВСИЧКИ РЕШЕНИЯ НА ЕДНО МЯСТО